Lasten Minihölkkä

 

Uskotko, että KAIKKI maailman parhaat juoksijat on olleet joskus juoksevia lapsia? Suurella todennäköisyydellä jokaisella heistä on muutama harjoituskilpailukin takana, ennen kuin ovat nousseet maailman huipulle. Kannattaa siis alkaa kiertämään kilpailuissa jo nuorena, niin joskus saattaa olla yksi maailman parhaista. :-)


HUOMIO isät, äidit, siskot, veljet, sedät, tädit, mummot. papat, opettajat ja muut kannustusjoukot! Tuokaa lapset minimaratonille kokemaan kilpailun hurmaa ja saamaan tarpeellista kokemusta matkalla juoksumestariksi.


Minihölkkä juostaan Pieksämäen Hiekanpään rantatiellä ja se on mukava juoksukilpailu tuleville mestarijuoksijoille. Minihölkän lähtö tapahtuu klo. 10:00 turvallisesti omalta lähtöpaikalta Superhölkän päälähdön läheisyydestä, joten ei tarvitse pelätä isompia juoksijoita. Hinta on vain 5€ (voit maksaa paikan päällä tai etukäteen tilille) ja sillä saa mitalin.


Matkat ja sarjat tytöille sekä pojille on seuraavat:

7 v.     1 km     1 kierros

9 v.     1 km     1 kierros

11 v.   2 km     2 kierrosta

13 v.   3 km     3 kierrosta


Ilmoita osallistujan tiedot lomakkeella ja kirjoita lisätiedot kentään huoltajan nimi ja puh. numero, josta hänet saadaan tarvittaessa kiinni kilpailupaikalla.

Jos lapsi haluaa reipailla Minihölkkää pidemmän matkan, voit tietysti lähteä hänen kanssaan Superhölkän 5 km tai 10 km matkoille ja kokeilla pysytkö itse perässä. ;-)


Minihölkän lähdön ja usemman kierroksen juoksevia voi nähdä tästä web-kamerasta.   

                                                       

© Osmotex Oy        Sivuston toteutus: MKJ


Hakusanat : mini hölkkä minimaraton minimarathon juoksukilpailut lapsille nuorille alakoululaisille